Here are the most popular questions we get and our responses:

Question 1 : Where is Barrow Brewing Company located?

Answer: We are at 108 Royal St. Salado, Texas. A straight shot off I-35 and right next to Salado Creek. Check out our Contact page for a map.

Question 2 :  What are the tap room hours?

Answer: The tap room opened for business on April 1, 2016. Hours are Thursday & Friday 5pm – 10pm; Saturday 12pm – 10pm; and Sunday 1pm – 6pm.

Question 3:  Do you have food at the brewery?

Answer: We stay busy making beer, so you are more than welcome to bring a picnic, order out for delivery, or hit up a food truck outside. We’ll let you know on facebook when we’ve got a food truck coming to the brewery!

Question 4: Are children welcome?

Answer: You bet. Bring your whole family! The usual caveats apply for keeping their grubby hands off our shiny equipment.

Question 5: Are pets welcome?

Answer: We provide outdoor seating for your pet family and a bowl of water is always there by the puppy tap.

Question 6: Do you give tours of the brewery?

Answer: Yes! Tours will be provided on Saturdays at 3pm and 5pm….and upon request if we can swing it.

Question 7: Can I take the beer home with me?

Answer: Yes you can. We sell growlers to go. You can purchase the growler and bring it back for a refill.

Question 8: Do you ever have events or music at the brewery?

Answer: Yes we will host events. Everything from salamander lectures to yoga to guest musicians! Please check our facebook for updates.

Question 9: Can I use the brewery for a special event or private party?

Answer: Sure, you can host your private event here. This is a great venue for hail & farewells. Contact KD for scheduling and rates.